نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه اکبر جوجه + انواع خورشت قیمه

طرز تهیه اکبر جوجه :
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره‌ای و نیز لقب علی‌اکبر کلبادی نژاد بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع‌کننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برا
طرز تهیه اکبر جوجه اصل
شاید کمتر کسی باشد که به شمال ایران سفر کند و آوازه غذای لذیذ اکبر جوجه را نشنیده باشد,حاج علی اکبر کلبادی ابداع کننده غذای اکبر جوجه و موسس رستوران های 
اکبر جوجه در خطه مازندران است که این غذای خوش طعم نیز از اسم ایشان گرفته شده,برای تهیه اکبر جوجه دستور های بسیار زیادی وجود دارد اما امروز در آشپزخانه
 زیبازن طرز تهیه اکبر جوجه اصل را برای شما در نظر گرفتیم.


ادامه مطلب
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
 
ادامه مطلب
برای آشنایی با انواع خورشت ایرانی با مجله دلتا همراه باشید.
  
خورشت غذای صد در صد ایرانی است که  انواع گوناگونی دارد و به شیوه های مختلف طبخ می‌شود. هر کجا نام آشپزی  ایرانی باشد، یکی از غذاهایی که در ذهن متبادر می‌شود، خورشت است. خورشت به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزی های  سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً با انواع گوشت سفید و قرمز پخته و  با مقدار کمی آب‌ سرو می‌شوند.
در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌ و
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد. جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.  

ادامه مطلب
تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی
اکبر‌ جوجه اصل مازندرانی» از جمله غذاهای محبوب است که ابتدا فقط در رستوران‌های استان مازندران سرو می‌شد و به اصطلاح یک برند بود. اکبر‌ جوجه حالا دیگر به غذاهای سفره ما اضافه شده و اتفاقا بسیارهم محبوب است. با ما باشید تا اصول پخت و طرز تهیه اصلی اکبر جوجه مازندرانی رستورانی با شیر و بدون شیر ، به همزاه سس مخصوص و اصول و نکات و فوت‌و‌فن‌های تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش بدهیم.
مواد مورد نیاز ب
تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی
اکبر‌ جوجه اصل مازندرانی» از جمله غذاهای محبوب است که ابتدا فقط در رستوران‌های استان مازندران سرو می‌شد و به اصطلاح یک برند بود. اکبر‌ جوجه حالا دیگر به غذاهای سفره ما اضافه شده و اتفاقا بسیارهم محبوب است. با ما باشید تا اصول پخت و طرز تهیه اصلی اکبر جوجه مازندرانی رستورانی با شیر و بدون شیر ، به همزاه سس مخصوص و اصول و نکات و فوت‌و‌فن‌های تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش بدهیم.
مواد مورد نیاز ب
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.
مواد لازم برای
در این مطلب با ما باشید تا با طرز تهیۀ اکبر جوجۀ مازندرانی به همراه نکات و فوت‌و‌فن‌های تهیۀ این غذای محبوب، آشنا شوید.
  
اکبر‌ جوجه اصل مازندرانی از غذاهای پرطرفداری است که ابتدا فقط در رستوران‌های استان  مازندران سرو می‌شد و به‌اصطلاح یک برند بود. اما سال‌ها است که این غذای  خوش‌طعم به غذاهای سفرۀ ما اضافه شده و بسیار هم محبوب است.
مواد لازم:
جوجه: یک کیلوگرم
آب: نصف لیوان
کره: ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
رب‌
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
 
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خص
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
خورشت قیمه از خورشت های محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف آن را به شکل‌های گوناگونی تهیه می‌کنند. (قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و...)، اما قیمه اصلی همان خورشتی است که از لپه، گوشت، لیمو عمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است.

ادامه مطلب
 "شعر کودکانه جوجه من"جوجه پر طلاییزرد و سرخ و حنایی
پرهات رنگا رنگهراه رفتنت قشنگه
ای جوجه قشنگمجوجه رنگارنگم
حناییه سر توچه خوشگله پر تو
   بیشتر بخوانید: "شعر کوتاه برای کودک 2 ساله"
 
**********اشعار کودکانه**********
 
"جوجه نافرمان"
گفت با جوجه مرغکی هشیارکه ز پهلوی من مَرو به کنار
گربه را بین که دُم عَلم کردهگوش ها تیز و پشت خم کرده
چشم خود تا به هم زنی بردتتا کُله چرخ داده ای خوردت
جوجه گفتا که مادرم ترسوستبه خیالش که گربه هم لولوست
گربه حیوان خو
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
طرز تهیه اکبر جوجه
 
اکبر جوجه نوعی غذاست که از جوجه مرغ درست می‌شود و طعم متفاوت آن به خاطر رب انار و کره و نوع پخت آن است. این غذا درواقع جوجه محلی سرخ شده است که با برنج زعفرانی و رب انار سرو می‌شود. نام این غذا از رستورانی گرفته شده که برای اولین بار این غذا، در آنجا تهیه شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزگی و طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی اصل مازندرانی با کره و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همرا
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خصو
وش تهیه خورشت کرفس با طرز تهیه خورشت کنگر و ریواس مشابه می باشد و هر کدام از این خورشت ها طعم و خواص بی نظیری دارند.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
کرفس: ۳ ساقه
روغن: ۱۰۰ گرم
پیاز: بزرگ یک عدد
آبلیمو: نصف فنجان
نعناع و جعفری: نیم کیلو
نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
 
ادامه مطلب
جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم
بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری
با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
ادامه مطلب
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه اکبر جوجه اصیل
اکبر جوجه یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه در استان مازندران می باشد. البته امروز با توجه به محبوبیت این غذای خوشمزه ، آنرا در تمام شهرهای کشورمان می توانید بیابید.
اکبر جوجهکه در واقعه لقب ابداع کننده این غذا( اکبر کلبادی نژاد ) است اکنون شعبه های زیادی در شمال کشور دارد.هر چند
بخاطر لذیذ بودن این غذا امروزه در سراسر کشور و در اکثر رستوران ها بخصوص میان راهی این غذای خوشمزه 
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
شناختن جوجه سهره نر از ماده:
                        
۱- سر جوجه نر از ماده بزرگتر و گرد تر (فندقی شکل ) است.
۲- نوک جوجه نر بزرگتر و ضخیم تر و مخروطی شکل است.
۳- جوجه سهره نر سینه ای پهن و صاف دارد.
۴- سیاهی روی کتفهای جوجه نر پر رنگ تر از جوجه ماده است.
ادامه ی پست در ادامه مطلب....
ادامه مطلب
سلام . فروشگاه چیکن هچ  https://chicken-hatch.com  
انواع دستگاه جوجه کشی در ساز های مختلف با جنس های مختلف و قطعات اولیه متفاوت ! از ارزان تا گران ! از ایرانی تا خارجی ! 
شما میتوانید بسیاری از ماشین های جوجه کشی کم یاب از جمله ارکام اصل کره جیمز وی امریکا برینسا بریتانیا و سیمیتکیای ترکیه را با گارانتی شرکتی از این فروشگاه بخرید .
شرکت چیکن هچ از سال 1385 به عرضه انواع دستگاه جوجه کشی از اندازه 5 تایی تا 5 هزار تایی میپردازد 
در این شرکت از 300 هزار تومان تا 60
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود
 

ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی مت
طرز تهیه اکبر جوجه اصیل
اکبر جوجه یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه در استان مازندران می باشد. البته امروز با توجه به محبوبیت این غذای خوشمزه ، آنرا در تمام شهرهای کشورمان می توانید بیابید.
اکبر جوجهکه در واقعه لقب ابداع کننده این غذا( اکبر کلبادی نژاد ) است اکنون شعبه های زیادی در شمال کشور دارد.هر چند
بخاطر لذیذ بودن این غذا امروزه در سراسر کشور و در اکثر رستوران ها بخصوص میان راهی این غذای خوشمزه 
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود

ادامه مطلب
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.

ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
خیلی از دوستان سوال میکنند که چرا خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم را توصیه
نمی‌کنیم. در جواب این سوا باید بگویم که ماشین جوجه کشی وسیله بسیار حساسی
می باشد و جز کالا های برقی به حساب می آید و نمی توان با چند دقیق برق
زدن از سالم بودن آن اطمینان حاصل کرد پس بهتر است به جای خرید ماشین جوجه
کشی دست دوم یک دستگاه جوجه کشی نو ایرانی یا خارجی خریداری کنید
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
نام بلندش نقل هر منبر علی اکبردر آسمان معرفت، اختر علی اکبراز ساکنان عرش بالاتر، علی اکبرنور خدا را خوب بنگر در علی اکبرتا روز محشر رحمت حق بر علی اکبرچشم فلک هرگز ندیده مثل و همتایشآورده با خود خنده را، بر وجه بابایشدل بُرده از آل عبا با روی زیبایشبر بیت بابایش شده زیور علی اکبرتا روز محشر رحمت حق بر علی اکبردلداده ی حیدر شدن، توحید یعنی اینمست از می کوثر شدن، توحید یعنی اینعبد علی اکبر شدن، توحید یعنی ایندر ذات حق ممسوس چون حیدر، علی اکبر
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا
متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
جوجه های تازه متولدشده:
35 - 33 درجه 
جوجه های بدون پر:
34 - 32 درجه
جوجه هایی که پوشش پر کاملی ندارد:
32 - 30 درجه
جوجه های دارای پوشش کامل پر:
29 -  26 درجه
پرنده های بالغ:
حداقل دما: 22 درجه
#دما

دایره المعارف پرندگان زینتی

JOIN US ➡️ @yakarimkhorasan
بلغم خروس در فصل جفت گیری روشن تر می شود ، در حالی که پوست که معمولاً به رنگ آبی روشن است ، روی منقار ، پیشانی و اطراف چشم ها قرمز (مایل به قرمز) روشن می شود و مقیاس پا و انگشتان پا صورتی می شود.در فصل تولید که تخم وجوجه تولید می شودفصلی بسیار مهم است تشخیص جوجه هاد نر و ماده در این فصل کار بسیار سختی است چون جوجه های نر و ماده از نظر ظاهری بسیار شبیه به هم هستند دکتر اکبر زمانی شماره تماس:09132098516
طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه
جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. جوجه چینی را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید   

ادامه مطلب
رن میں یہ کہتے تھے شبیر کہا ہو اکبر
ٹھوکریں کھاتا ہے اک پیر کہاں ہو اکبر
 
جب ستمگار نے نیزہ تمھیں مارا بیٹا
اور مقتل سے مجھے تم نے پکارا بیٹا
چھن گئ آنکھوں کی تنویر کہاں ہو اکبر
رن میں یہ۔۔۔
 
اب میں دوگام بھی بیٹا نہیں چل پاتا ہوں
ٹھوکریں کھا کے ہر اک گام پہ گر جاتا ہوں
کس جگہ لائی ہے تقدیر کہاں ہو اکبر
رن میں یہ۔۔۔
 
درد و آلام سے ہمت نہیں ہارو بیٹا
مری آواز پہ لبیک پکارو بیٹا
اے مرے نانا کی تصویر کہاں ہو اکبر
رن میں یہ۔۔۔
 
کس طرح تمکو بتاوں میں
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
مواد لازم برای خورشت فسنجانمغز گردو ی آسیاب شده 500 گرمگوشت مرغ تکه شده به تعداد افرادرب انار 1 پیمانه معادل 300 گرمشکر 3 تا 4 قاشق غذا خوریآب لیمو 3 ق غفلفل1 قاشق مربا خورینمک 1 قاشق مربا خوریرب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صافپیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
چاره شور شدن غذا چیست؟
برای از بین بردن شوری غذا با توجه به نوع غذای خود یکی را راه حل زیر را انتخاب کنید.
۱- یک قاشق نوشابه داخل غذا بریزید.
۲- یا برای رفع شوری غذا از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بکنید به چند تیکه بزرگ برش بزنید و داخل خورشت بندازید و بعد از حدود نیم ساعت آنها را از خورشت خارج کنید.
۳- همچنین می‌توانید مقداری خمیر با آرد گندم درست کنید. آن را به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید و داخل خورشت خود بیندازید. و بعد
مرغ
کره
زعفران
نمک و فلفل
مرغ رو به قسمت‌ها کوچیک تقسیم میکنیم. (ضخامت کم باشه... در حد یک سانت نهایت)
مرغ‌ها رو کف تابه میچینیم، نمک و کمی فلفل میزنیم.
کره‌ها رو روی مرغ میذاریم. زعفران میزنیم.
در تابه رو میذاریم، میذاریم با حرارت کم بپزه.
مرغ خودش آب میندازه، و کره کم‌کم آب میشه. بعدکه آب مرغ کاملا خشک شد و مرغ سرخ شد حرارت رو خاموش میکنیم.
نکات
۱. میتونید از کره محلی و کره پاستوریزه همزمان استفاده کنید. کره پاستوریزه رو میشه تنها استفاده کرد.
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.
در تفریح98 همراه ما باشید
 

ادامه مطلب
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستن ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم
**********
جوجه تیغی پستانداری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته ، جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن ، جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هستن ، و از جوندگان ک
جوجه‌ کباب عسلی با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوش‌مزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیراچا، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق‌العاده دارد.جوجه‌کباب یکی از کباب‌هایی است که اغلب اوقات در مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها جزء غذا‌های اصلی است. اگر دوست دارید جوجه کباب با طعمی تازه را امتحان کنید، جوجه کباب عسلی با سس تایلندی را پیشنهاد می‌کنیم.
در این مدل جوجه‌کباب از سس سیراچا که یکی از طعم‌دهنده‌های غذایی تایلند است، استفاده می‌شود. این سس
جوجه ی یک روزه، مانند هر فرآورده ی تولیدی دیگری، محصول یک فرآیند تولید بر روی یک ماده اولیه است. بنابراین، کیفیت آن نیز تحت تاثیر هر یک از این دو، یعنی ماده اولیه و فرایند تولید قرار دارد. تخم بوقلمون، به عنوان ماده اولیه مورد استفاده برای تولید جوجه، خود در حقیقت محصول تولیدی یک مزرعه ی مولد بوقلمون گوشتی است و کیفیت آن از نحوه مدیریت مزرعه مادر، تاثیر می پذیرد. پس، نخستین گام برای تولید یک جوجه ی با کیفیت مطلوب، در مزرعه مادر و با تولید تخم
یک از عوامل از عوامل تعیین کننده توانایی ذاتی جوجه بوقلمون، مجموعه شرایطی را شامل می شود که از تولید تخم تا تفریخ جوجه را در بر می گیرد. ما در ادامه به این شرایط با جزییات بیش تر و تحت دو عنوان نقش مزرعه مولد بوقلمون در کیفیت جوجه تولیدی و نقش کارخانه جوجه کشی در کیفیت جوجه تولیدی، خواهیم پرداخت. تاثیر مجموعه این شرایط بر درصد تفریخ تخم های نطفه دار بوقلمون، تحت عنوان تفریخ پذیری تخم های نطفه دار، در کارخانه جوجه کشی و در فرآیند مشکل یابی مرب
جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم. 
 
1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. ا
شرکت مرغک (سهامی خاص) در تاریخ 1352/03/10 تاسیس گردید . این شرکت با
در اختیار داشتن واحد اجداد ، اولین تولید کننده ی مرغ تخمگذار (نژاد
HyLine) در کشور می باشد. همچنین با دارا بودن هشت فارم وسه کارخانه ی جوجه
کشی در پنج استان کشور حدود نیمی از جوجه های تجارتی تخمگذار مورد نیاز
واحد های تولید کننده ی تخم مرغ را تامین می نماید. شرکت مرغک وابسته به
سازمان اقتصادی کوثر بوده و با بیش از چهل سال فعالیت اولین تولید کننده
جوجه مادر تخمگذار در کشور و بزرگترین
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط
 
 
ادامه مطلب
 
خورشت فسنجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت درست می‌شود.
مواد لازم
1 عدد مرغ
500 گرم گردو چرخ کرده
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
5 قاشق سوپخوری رب انار
شکر
نمک، زردچوبه، زعفران
دستور العمل‌
ابتدا مرغ را با پیاز و دو سه لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم نیم پز شود. در مرحله بعد گردوی چرخ کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم.
سپس آب انار یا رب انار را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورشت آهسته بجوش
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستن ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم
**********
جوجه تیغی پستانداری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته ، جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن ، جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هستن ، و از جوندگان ک
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «اللَّه اکبر ملت ایران لحن و نواى خاصى دارد. چون اللَّه اکبر پیغمبر است، اللَّه اکبر بت شکن است، چون به معناى ناچیز و بى‌مقدار داشتن بتهاى زور و زر است، چون به معناى رشادت و شجاعت یک ملّت در مقابل استکبار جهانى است.» ۱۳۶۴/۰۶/۰۶پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR همزمان با فرارسیدن شب ۲۲ بهمن و طنین انداز شدن غریو «الله اکبر» مردم ایران اسلامی، لوح «الله اکبر» را منتشر می‌کند.
           
وب سایت اندیشه سبز از جمله فروشگاه های اینترنتی محسوب میگردد که توانسته تا به امروز برترین ها را طراحی و تولید نماید.  از جمله تولیدات این کارخانه میتوان به انواع دستگاه جوجه کشی ، تجهیزات مرغداری ، تجهیزات سالن قارچ ، تجهیزات سالن گلخانه ، تجهیزات برودتی ، انواع مه پاش و... اشاره کرد. شما عزیازن همچنین میتوانید با مراجعه به این وب سایت اطلاعات بسیار مفیدی در مورد انواع انواع دستگاه جوجه کشی و همچنین پرندگان دریافت نمایید چراکه بخشی از این
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
جوجه سرخ شده با عسل
جوجه
سرخ شده با عسل غذایی خوش طعم و لذیذ است که می تواند بهترین غذا برای
سفره افطار ماه مبارک رمضان باشد. در این بخش ما قصد داریم تا شما را با
دستور پخت جوجه سرخ شده با روشی متفاوت و آسان در منزل آشنا سازیم. یک غذای فوق العاده خوشمزه برای روزهای پائیزی شماست.
ادامه مطلب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که
علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
ادامه مطلب
 
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر


ادامه مطلب
سلام به دوستای گلم ، جوجه تیغی حیوونایی های کوچولو موچولو هستن که برای آشنایی بیشتر با اونا می تونین این مقاله رو بخونین
 
جوجه تیغی پستانداری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته ، جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن ، جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هست
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستن ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم ^-^
**********
جوجه تیغی پستانداری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته
جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن
جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هستن ، و از جوندگان کو
خورشت آلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ملس و مطبوعی دارد.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
مواد لازم :
گوشت خورشتی: 450 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 4 حبه
آویشن تازه: یک قاشق چای‌خوری
برگ بو: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قا
غازهای قهوه ای آفریقایی اصل، دارای منقار کاملاً سیاه رنگ ولی رنگ پاهایشان سیاه رنگ نمی باشد.
* اما نکته قابل توجه خریداران و تکثیر کنندگان غاز آفریقایی قهوه ای باید توجه فرمایند این است که از هر سری جوجه هایی که متولد می شوند جوجه هایی هستند که در سنین ٤ تا٥ ماهگی رَگِ های نارنجی در منقار مشاهده خواهد شد که این را نمی توان در غیر اصل بودن مولد یا بی اعتمادی به فروشنده دانست.
زیرا این اتفاق برای تمام گونه های جانواری رخ می دهد.
بطور مثال، پرورش
سلام به دوستای گلم ، جوجه تیغی حیوونایی های کوچولو موچولو هستن که برای آشنایی بیشتر با اونا می تونین این مقاله رو بخونین
 
جوجه تیغی پستانداری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته ، جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن ، جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هست
بلغم خروس در فصل جفت گیری روشن تر می شود ، در حالی که پوست که معمولاً به رنگ آبی روشن است ، روی منقار ، پیشانی و اطراف چشم ها قرمز (مایل به قرمز) روشن می شود و مقیاس پا و انگشتان پا صورتی می شود.در فصل تولید که تخم وجوجه تولید می شودفصلی بسیار مهم است تشخیص جوجه هاد نر و ماده در این فصل کار بسیار سختی است چون جوجه های نر و ماده از نظر ظاهری بسیار شبیه به هم هستند. 
دکتر اکبر زمانی شماره تماس:09132098516
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
تولد حضرت علی اکبر در سال 98 از سایت ایندکس وار دریافت کنید.
ولادت حضرت علی اکبر ع در سال 97 و 98 چه روزی است؟
ارتباط های دینی سال 98 آن اروپایی خرید آن آن مناسب ارز سالنامه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۱ شعبان ۱۴۳۹ ولادت حضرت علی اکبر علیه اسلام ۳۳ ه. واحد زمان ( شنبه 8 اردیبهشت 28 april 11 شعبان واحد زمان ( چهارشنبه 28 فروردین 17 april 11 شعبان میلاد حضور علی اکبر.
ادامه مطلب
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود. این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها معمولا با برنج سرو می‌شود. پخت این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها نیازمند اطلاع داشتن از فوت و فن‌های آن است که در ادامه به صورت مفصل به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.
 
 
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستند ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم ^-^
**********
جوجه تیغی پستانداری کوچک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران است .
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM است و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوت است .
جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارند و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کند .
جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می روند و همه چیز خوار هستند ، و از
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستند ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم ^-^
**********
جوجه تیغی پستانداری کوچک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران است .
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM است و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوت است .
جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارند و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کند .
جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می روند و همه چیز خوار هستند ، و از
باران ترین ابر خداامشب چه بارنی شدیآقا شب هشت عزاشاید خراسانی شدیشاید رضا کاری کندامشب برای قلب توذکر علی روی لبتاکبر صدای قلب تولیلا پر از دلشوره شداکبر به میدان می رودسقا فدایش می شودگویی حسین جان می رودکام علی اکبرت شکل بیابان ها شدهبا بغض و کینه از علیاکبر قد صحرا شده
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه جوجه کباب را در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناک همراه باشید :
 
مواد لازم برای جوجه کباب

جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
 زعفران حل شده (یا پاپریکا) :مقداری

روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری

پیاز :2 عدد

 
ادامه مطلب
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود.
ادامه مطلب
 
فروش ویژه انواع نژاد های جوجه بوقلمون  فقط و فقط در شرکت معتبر طیور پروران میهن 
 
برای خرید لطفا با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید .
 
شماره های تماس کارشناسان در ادامه مطلب همین پست و یا از طریق این لینک
 
ادامه مطلب....
 
ادامه مطلب
 
فروش ویژه انواع نژاد های جوجه بوقلمون  فقط و فقط در شرکت معتبر طیور پروران میهن 
 
برای خرید لطفا با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید .
 
شماره های تماس کارشناسان در ادامه مطلب همین پست و یا از طریق این لینک
 
ادامه مطلب....
 
ادامه مطلب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
ادامه مطلب
خورشت کاری با مرغ یکی از خورشت‌های خوش‌مزه و پرطرفدار هندی است که با ادویه کاری درست می‌شود.
  
خورشت کاری با مرغ، غذای تند هندی است و اگر علاقه‌مند به غذاهای تند هستید، پیشنهاد می‌شود حتماً این خورشت متفاوت را امتحان کنید.
خورشت کاری با مواد متنوعی تهیه می‌شود و  در صورت تمایل می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای، قارچ و … هم در پخت این غذا  استفاده کنید. برای ادویه هم دست شما باز است و می‌توانید از انواع ادویه  برای خوش‌مزه‌تر شدن این خورشت ا
آموزش نقاشی یک جوجه
مطابق شکل های زیر به ترتیب به کودک خود بیاموزید به راحتی یک جوجه بکشد.
 
آموزش نقاشی جوجه,آموزش نقاشی
 
آموزش نقاشی جوجه,آموزش نقاشی
 
آموزش نقاشی جوجه,آموزش نقاشی
 
آموزش نقاشی جوجه,آموزش نقاشی
 
آموزش نقاشی جوجه,آموزش نقاشی
برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.
جوجه ترشمواد لازم برای جوجه ترش
سینه مرغ:2 عدد
گردو :200 گرم
پیاز رنده شده : 1 عدد
سیر رنده شده :2 حبه
فلفل دلمه ای خرد شده :1 عدد
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
آب لیمو :2 قاشق غذاخوری
آب نارنج :3 قاشق غذاخوری
گشنیز و نعنا :100 گرم
زعفران :به اندازه کافی
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

جوجه ترش
ادامه مطلب
جوجه کباب
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی
از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده
است.
ادامه مطلب
چند روزی هست که تخم های اردک داخل انبار ، جوجه شده و 5 تا جوجه اردک بامزه به دنیا اومدن .. اردک ماده ، قبل از این که بخواد تخم بذاره و تخماش جوجه بشن خیلی ترسو و بی آزار بود .. خیلی راحت می شد اون رو گرفت بدون هیچ مقاومتی اما یه سری اتفاقای جالبی ازش دیدم که می صرفه براش یه مطلب بنویسم .
ادامه مطلب
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط

 
ادامه مطلب
طرز تهیه خورشت کرفس
اگر از علاقه مندان به غذاهای اصیل و سنتی هستید و می خواهید یک غذای خوشمزه و سنتی تهیه کنید ما یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای شما داریم.
خورشت کرفس یک غذای سنتی و اصیل است که در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان ارائه می کنیم. پخت این غذا زیاد سخت نیست فقط کافی است
مطابق دستور زیر عمل کنید.

ادامه مطلب
خورشت جوجه غوره بادمجان، انتخاب خوبی برای افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و به خورشت بادمجان علاقه‌مند هستند.



بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که در غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. غذاهای متنوع و گوناگونی با بادمجان درست می‌شود و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. جوجه غوره بادمجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد.
در این مطلب اختصاصی مجلۀ دلتا به طرز تهیۀ این خورشت خ
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
 
 
 
پودر ژله
پودر ژله برای تقویت پای جوجه
یکی از مشکلات جوجه شترمرغ ها کجی یا کمانی پا است.اگر چه بالانس بودن جیره در این زمینه بسیار اهمیت دارد ولی باز بعضی از جوجه ها به صورت ژنتیک در جذب بعضی مواد معدنی مشکل دارند.
این امر زمانی خود را بیشتر نشان میدهد که جوجه در اوج نیاز به ویتامین دی وکلسیم برای استخوان سازی است.
برای این که این مشکل تا حد زیادی رفع شود پودر ژله برای جوجه توصیه شده است.
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
 
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
ای علی‌اکبر حسین ای علی‌اکبر حسینثانی حیدر حسین ای علی‌اکبر حسینای یل کرب و بلا ای علی اکبرمای امید خیمه ها ای شبیه مصطفیای علی‌اکبر حسین ای علی‌اکبر حسینثانی حیدر حسین ای علی‌اکبر حسینآی ای نفس های حسین یار رعنای حسینماه زیبای حسین ماه زیبای حسینای علی‌اکبر حسین ای علی‌اکبر حسینثانی حیدر حسین ای علی‌اکبر حسین
ای علی‌اکبر حسین ای علی‌اکبر حسینای بدر هاشمیون ای میر حیدریونای مهر فاطمیون ای مهر فاطمیونای علی‌اکبر حسین ای علی‌اکبر
رن میں یہ کہتے تھے شبیر کہا ہو اکبر
ٹھوکریں کھاتا ہے اک پیر کہاں ہو اکبر
جب ستمگار نے نیزہ تمھیں مارا بیٹا
اور مقتل سے مجھے تم نے پکارا بیٹا
چھن گئ آنکھوں کی تنویر کہاں ہو اکبر
رن میں یہ۔۔۔
اب میں دوگام بھی بیٹا نہیں چل پاتا ہوں
ٹھوکریں کھا کے ہر اک گام پہ گر جاتا ہوں
کس جگہ لائی ہے تقدیر کہاں ہو اکبر
رن میں یہ۔۔۔
درد و آلام سے ہمت نہیں ہارو بیٹا
مری آواز پہ لبیک پکارو بیٹا
اے مرے نانا کی تصویر کہاں ہو اکبر
رن میں یہ۔۔۔
کس طرح تمکو بتاوں میں بصد آہ
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
هتل کارن شهر مشهدهتل کارن شهر مشهد مقدس با ارائه سرویس ها درحد هتل سه ستاره تاپ با غایت ۱۰ دقیقه پیاده روی تا مقبره مطهر با ظرفیت ۱۷۰ تخت در ۸ طبقه سازه شده‌است و برای پذیرایی از میهمانها خویش دارنده ۶۵ باب اتاق با تجهیزات بدون نقص لابی شیک و مجلل ( ۲ عدد ) , رستوران ( با گنجایش ۱۱۰نفر ) , کافی شاپ , بالا بر ( ۳ عدد ) , سیستم تهویه مطبوع در اتاق ها , لاندری , توالت خارجی بصورت جدا از هم در اتاق ها و خدمت اهل ایران در هر راهرو

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها